Resultaten voor insecten herkennen foto's

insecten herkennen foto's
 
ObsIdentify Apps op Google Play.
Toevoegen aan verlanglijstje. ObsIdentify is een applicatie voor het automatisch herkennen van dieren en planten op dit moment alleen Nederlandse en Belgische insecten door middel van foto's' genomen in het veld, op de camping of je huiskamer. De herkenning werkt geheel offline.
Nieuwe app is insectenkenner in je broekzak Natuurpunt.
ObsIdentify is automatisch gekoppeld met ObsMapp, de invoerapplicatie voor www.waarnemingen.be. Zo komt je waarneming op basis van de herkende foto meteen in de grootste natuurdatabank van ons land terecht. Download de app enkel Android. Tekst foto's: Marc Herremans, Natuurpunt Studie. Lees meer nieuws over. Insecten en ongewervelden.
Insectenkenner in je broekzak Natuurfotografie.
Insecten zijn soms lastig te fotograferen. Voor het maken van fotos kan het beter zijn om de eigen camera apps van de telefoon te gebruiken. De fotos kunnen daarna herkend worden door gebruik te maken van de koppeling via ObsMapp. Alternatief is om een goede camera bv. Spiegelreflex te gebruiken om de fotos te maken, zet ze op je mobiel en pas dan de herkenning toe door gebruik te maken van de koppeling tussen ObsMapp en de herkenningsapp. Een alternatief is om de fotos te herkennen van een computerbeeldscherm.
diverse insectensoorten Nederland, insektensoorten van Europa, verschillende soorten, insect Insecta, insecten, insectenfotografie, insectfotos, insectenfotos, insectenfotos, insectenplaatje, insecten
Vijf onmisbare Iphone apps voor je tuin Tuin en Balkon.
Als jij al 400 soorten vlinders uit elkaar kan houden, dan heb je deze app niet nodig. Deze app heeft fotos en beschrijvingen van 900 veel voorkomende insecten en plagen. Ook handig voor in de tuin om te zien met welk beest je te maken hebt. Maar het is hier dus niet specifiek voro ontwikkeld. Het wachten is op de app van Bayer bestrijdingemiddelen die je dan ook meteen vertelt hoe je weer van de ongewenste bezoekers afkomt. 4 sterren in de Apps-store 079, dent Download. Herbs Deze app vertelt je alles over de 40 meest gebruikte tuinkruiden. De app is grafisch mooi en heeft mooie fotos van de plantjes zodat je ze hiermee ook goed kunt herkennen als je iets in je tuin hebt waarvan je denkt dat het wel eens een kruihdje kon zijn.
Deze app helpt je insecten herkennen tvmedia De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Deze app helpt je insecten herkennen. 19-09-17, 20.00u Bron: vtmnieuws.be. Natuurliefhebbers in Vlaanderen en Nederland die op een eenvoudige manier insecteren willen identificeren, zullen dat voortaan via een app kunnen doen: ObsIdentify. Volgens de milieuorganisatie Natuurpunt is het uniek dat een dergelijke app gelanceerd wordt voor insecten in onze regio.
Schooltv: Vlinders Een vlinder is een insect.
Een vlinder is een insect. Dat kun je zien aan de bouw van het lichaam: net zoals andere insecten heeft een vlinder een kop, een borststuk en een achterlijf. Aan het borststuk zitten 6 pootjes, en de vleugels. Een vlinder heeft vier vleugels: twee voorvleugels en twee achtervleugels. Kleine schubben op de vleugels maken de kleuren en de patronen. Aan de vorm en kleuren van de vleugels kun je vlinders herkennen.
Insecten fotosite.
Enkele tientallen oudere foto's' stammen nog uit het analoge tijdperk voor 2003. Veel foto's' van insecten komen dus uit mijn eigen tuin, maar ook wat uit natuurgebieden in de buurt, zoals Duingebieden Walcheren, Braakman-Noord Terneuzen, het bos van Clinge en de Kaloot Borssele.
Artikel Met deze app kun je beestjes leren herkennen.
Met de app is het nu alleen nog mogelijk om dag en nachtvlinders, lieveheersbeestjes, libellen en wantsen te herkennen. Het is bedoeling dat er in de toekomst meer dieren en planten met de app kunnen worden herkend. Kennisbank van flora en fauna.
ObsIdentify, handig om insecten te herkennen Milieu Werkgroep Houten.
MWH 04/09/2017 28/10/2017 Geen reacties op ObsIdentify, handig om insecten te herkennen. Marcel Hospels attendeerde ons op de nieuwe app ObsIdentify. Deze app is gloednieuw en behoorlijk innovatief. Het werkt alleen op Android. ObsIdentify is een applicatie voor het automatisch herkennen van o.a.

Contacteer ons