»» Je nieuwe leven

Beginners Gids

 

pijl Er is een boel te beleven en te zien in Animal Crossing: Wild World. Je zal niet ver komen als je niet de basis onder de knie hebt. Zorg dus eerst dat je bekend bent met je DS en dat je weet hoe je je DS kunt bedienen. Met of zonder stylus, Animal Crossing: Wild World is ook met je stylus te bedienen. Met behulp van je stylus kan je je poppetje laten lopen en items oppakken maar ook heel handig is het om je menu te bedienen.

autokappn

Begin je nieuwe leven

pijl Wanneer je aan dit nieuwe avontuur begint, heb je nog niets. Geen naam, geen geld en geen vrienden. Dat zal snel veranderen zodra je aan je nieuwe leven begint in een dorp dat speciaal voor jou op maat is gemaakt.

pijlWelkom aan boord!

kappn_01 kappn_02

Zet je schrap voor een ritje met de taxi. Mag ik de taxichauffeur even aan je voorstellen: Kapp’n. Kapp’n zal je gedurende deze rit een aantal vragen stellen. Of je hem maar één keer ziet? Nee, zeer zeker niet. Het is mogelijk dat je Kapp’n nog eens tegen komt aan de bar in het café!

 

pijl Ook zo’n fan van de regen?

kappn_03

Kapp’n zal je vragen of je al ziek wordt van al dat regen. Het antwoord dat je geeft zal de kleur van je ogen en haar bepalen.

 

 

 

 

 

pijl Het naam spelletje

kappn_04 kappn_05

Vervolgens zal Kapp’n je naar je naam vragen. De naam die je opgeeft zal je voor de rest van je Animal Crossing leven mee moeten leven, dus kies een naam uit waar je geen spijt van zult krijgen! Nadat je hem je naam hebt verteld, zal hij je nog één kans geven om je naam te veranderen voordat je naam wordt bewaard.

 

pijl Stoer of Schattig?

kappn_06

Kapp’n zal je vragen of je stoer (burly) of schattig (cute) bent. Dit om uit te maken of je een jongen (burly) of meisje (cute) bent.

 

 

 

 

pijl Mannetje of Vrouwtje?

kappn_07

Je krijgt een laatste kans om te bevestigen of je een mannetje of vrouwtje bent. Kijk wat er gebeurt als je van gedachte verandert, je geeft de arme Kapp’n zowat een hartaanval!

 

 

 

 

pijl Nu nog een naam voor je dorpje


kappn_08

Vervolgens vraagt Kapp’n of je een naam wil verzinnen voor je dorpje. Nogmaals, kies een naam waar je mee kunt leven en waar je geen spijt van krijgt, want later kan je de naam van je dorpje niet meer veranderen.

 

 

 

pijl Ben jij een strandtype?


kappn_09

Kapp’n zal je vragen wat jouw favoriete plekje van het dorp is: het strand (the beach), het gemeentehuis (town hall), winkelen (shopping), stadsgrens (the border) of het museum (the museum). Jouw antwoord hierop zal bepalen waar je komt te wonen.

 

 

 

pijl Heb je taxi geld bij je?


kappn_10

Ben je vergeten om taxi geld mee te nemen? Geen probleem, Kapp’n doet hier niet moeilijk over en zal het vergeten als je nog wat extra vragen wilt beantwoorden.

 

 

 

 

uiterlijk

pijl Verschillende factoren kunnen je uiterlijk een andere look geven. Als je Kapp’n onduidelijke antwoorden geeft over je geslacht, dan heb je de kans dat je er uit komt te zien als een jongen met meisjes ogen, of andersom. Of als je alle vragen zonder nadenken beantwoord, dan kun je wel eens een heel fout uiterlijk krijgen waar je niet meer vanaf komt! Er zijn talloze verschillende uitkomsten als uiterlijk dat afhangt van hoe je gesprek met Kapp’n is gegaan en de antwoorden die je hebt gegeven. Hieronder kun je zien wat de verschillende looks zijn voor jongens en meisjes.

pijl Jongen

jongen

pijl Meisje

meisje

 

townhall

pijl The Town Hall

Na een lange taxirit en je gesprek met Kapp’n zal je eindelijk arriveren in je dorpje. Het eerste plekje waar je naar toe moet gaan is The Town Hall (het gemeentehuis) om je leefgewoonten op een rijtje te zetten. Praat met Pelly, ze zal je vragen of je hulp bij iets nodig hebt. Als je haar laat weten dat je pas naar dit dorpje bent verhuisd, zal ze je vertellen dat Tom Nook op je aan het wachten is en dat hij een huisje voor je heeft gereserveerd waar je in kunt wonen.

 Pelly in The Town Hall

Kijk eens wie er achter Pelly aan z’n buro zit? Dat is Tortimer, de burgemeester van je dorpje. Je zal binnenkort de kans krijgen om deze schildpad persoonlijk te ontmoeten.

Print deze pagina Print deze pagina Blathers Email deze pagina Email deze pagina

Comments

  1. ik heb wild world. ik wist dit echt niet! helaas ben ik al heel ver. ik ga dus niet opnieuw beginnen! ik ben namelijk BFF’s met Opal. ik had bijna verkering met rodeo, de volgende morgen is hij verhuisd! ik ging een keertje met hem praten, en toen hadden we een afspraak in mijn huis om 19,45 gemaakt. en hij kwam echt! cool spel dus.

Geef een reactie