» Feng Shui

Feng Shui

 

 

pijl Animal Crossing: Wild World Feng Shui is gebaseerd op een echt concept om harmonieus je kamer in te richten. Wat is Feng Shui, vraag je je af? Simpel gezegd, Feng Shui is het plaatsen van objecten in de juiste locatie van je huis zodat het je geluk brengt. Het kan zowel goed geluk als pech brengen, afhankelijk van de locatie van het object. Feng Shui is niet alleen van toepassing in het echte leven, maar ook in Animal Crossing. De juiste locatie van meubels in je huis kan goed geluk brengen met het vinden van geld, voorwerpen of beide. Lees snel verder om er achter te komen hoe jij geluk kunt krijgen en hebben! Wat belangrijk is, is kleur!

 

feng shui feng shui

 

pijl Feng Shui in Animal Crossing is eigenlijk heel simpel. Denk in kleuren. Bepaalde objecten en meubelen worden met Feng Shui kleuren geassocieerd. Sommige meubels en objecten hebben geen enkele Feng Shui waarde, maar er zijn er ook die een hele speciale Feng Shui waarde hebben (zie hier onder). Iedere Feng Shui kleurwaarde behoort tot een bepaald gebied in je huis. Zet dus de juiste kleur meubels en objecten in het juiste gebied voor goed geluk. Onderstaande drie tabellen geven duidelijk aan (voor iedere grootte van het huis) waar ieder kleurgebied zich bevindt.

 

 feng shui

  feng shui

 

feng shui
 

 pijl Gebruik bovenstaande diagrammen (op grootte van jouw huis) om de meubels en objecten op de juiste plaats neer te zetten voor het beste Feng Shui geluk! Je ziet dat je op sommige delen meerdere kleuren kunt neerzetten.

 

feng shui overzicht

 

pijl Sommige meubels en objecten hebben speciale Feng Shui. Deze mogen op een willekeurige locatie in het huis worden neergezet. Let er op dat de meeste van deze voorwerpen moeilijk te vinden zijn, dus geef je ogen goed de kost! Veel succes ermee!!

Print deze pagina Print deze pagina Blathers Email deze pagina Email deze pagina

Comments

  1. wel een leuk idee, maar het kost wel veel tijd… :/

Geef een reactie