» Locaties

Locaties

 

pijl Wanneer je een nieuw spel start in Animal Crossing: Wild World ontstaat er een uniek dorp speciaal voor jou. Alle belangrijke locaties, de bomen, zelfs rivieren en meertjes worden willekeurig geplaatst zodat jij een geheel persoonlijke spelervaring beleeft. Maar er is meer! De vriendelijke dieren in je buurt worden ook willekeurig gekozen uit een totaal van meer dan 200 mogelijke personages, die elk hun eigen karakter en uiterlijk hebben. Hoewel dus geen twee dorpen hetzelfde zullen zijn, zul je in elk dorp wel ergens dezelfde belangrijke locaties tegenkomen. Hieronder vind je alle locaties die je in je dorp kunt tegen komen. Dus wandel ook eens door je dorpje en bezoek onderstaande locaties en maak kennis met de locale detailhandel en andere ontmoetingspunten. 

 

 

logo_tomnooksshop

pijl Open: 7 dagen per week van 08:00 tot 23:00 uur

Tom Nook
Tom Nook

In Tom Nook’s winkel zul je tijdens het spelen je meeste aankopen doen. Hij verkoopt werkelijk alles wat je Animal Crossing-hartje begeert, van die barbecue set en appelvormige televisie die je altijd al zo graag wilde hebben tot bloemenzaadjes en bomen die je kunt planten om het dorp wat op te fleuren voor de bewoners. Koop vaak en veel en verzamel spaarpunten! En kijk elke dag wat de nieuwe aanbiedingen zullen zijn! 

pijl Lees meer over Tom Nook’s Shop

 

 

logo_barbershop

pijl Open: 7 dagen per week van 08:00 tot 23:00 uur

 Harriet
 
Harriet

Harriet is een poedel en te vinden in de grootste winkel van Tom Nook op de begane grond. Dus als je haar niet goed zit, of wil je een compleet nieuwe look? Ga dan snel naar Harriet’s Kapperszaak!

 pijl Lees meer over de kapperszaak van Harriet

 

 

logo_ablesisters

pijl Open: 7 dagen per week van 08:00 tot 23:00 uur

The Able Sisters

Sable & Mabel Able

Sable en Mabel, runnen samen een winkeltje direct naast de winkel van Tom Nook genaamd “The Able Sisters”. Mabel voert de gesprekken en Sable doet het naaiwerk. Hier kun je terecht om zelf de meest flamboyante ontwerpen in elkaar te kunnen flansen en om shirts, paraplu’s en andere accessoires te kopen. Wat betreft mode & looks: Brillen, Kleding, Maskers, Pruiken én het ontwerpen van je eigen design, ben je bij The Able Sisters aan het juiste adres! Ontwerp je eigen kleding en wie weet wordt het een hit in je dorpje!

 pijl Lees meer over de winkel van de Able sisters

 

 

logo_maingate

pijl Open: 7 dagen per week, 24 uur per dag

Booker en Copper

Booker & Copper

Het is een wilde boel in de wereld. Gelukkig houden Booker en Copper, een oogje in het zeil! Je kunt ze bij de stadspoort vinden. Ga bij ze langs als je de dorpen van je vrienden wilt bezoeken. Ze zijn streng, maar rechtvaardig en zullen niet iemand binnen laten die niet in je vriendenlijst staat.

pijl Lees meer over de stadspoort in je dorpje

 

 

logo_townhall

pijl Open: 7 dagen per week, 24 uur per dag 

personeel_townhall

Phyllis, Tortimer & Pelly 

Het Stadhuis is op elk tijdstip van de dag voor jou geopend. Hier vind je ook The Civic Center en The Post Office. Vergeet niet om al je afval in de groene box (recycling station) te doen. Heel soms vind je items die andere bewoners daar hebben weggegooid, wie weet vind je wel een zeldzaam item. Als je goed kijkt kun je de burgemeester Tortimer achter zijn buro zien zitten. Alleen tijdens evenementen zie je Tortimer buiten voor The Town Hall staan.

pijl Lees meer over The Town Hall

 

logo_civiccenter

 pijl Open: 7 dagen per week, 24 uur per dag

 The Civic Center vind je links in The Town Hall en wordt door Pelly gerund en ‘s avonds door haar zus Phyllis. Hier kun je de kwaliteit van het milieu (Environment) in je dorpje controleren, doneren aan een goed doel of je Town Tune wijzigen.

 

logo_postoffice

 pijl Open: 7 dagen per week, 24 uur per dag

post
The Post Office vind je rechts in The Town Hall en wordt door Pelly gerund en ‘s avonds door haar zus Phyllis. Hier kun je brieven sturen die je voor je vrienden hebt geschreven of je brieven laten bewaren die je niet weg wilt doen. Ook kun je hier terecht voor al je bankzaken. Geld storten en opnemen van je eigen bankrekening, het betalen van je hypotheek (mortgage) om zo de rekening af te lossen voor het huis die je via Tom Nook hebt gekocht.

 

 

logo_townmuseum

pijl Open: 7 dagen per week, 24 uur per dag 

Blathers

Blathers 

 Het museum wordt 24 uur per dag door Blathers gerund. Blathers is letterlijk een nachtuil, dus soms zie je hem overdag een dutje doen. Bij Blathers kun je terecht om vissen, insecten of schilderijen te doneren of laat hem fossielen onderzoeken die je hebt gevonden. Loop gerust eens rond in het museum om te zien wat er allemaal (door jou) is gedoneerd.

pijl Lees meer over het museum in je dorpje

 

 

logo_observatory

pijl Open: 7 dagen per week, 24 uur per dag 

Celeste

 Celeste

Binnen in het museum vind je een trap die naar de tweede verdieping gaat. Hier vind je The Observatory die gerund wordt door Celeste, de zus van Blathers. Praat met haar en ze zal je door de krachtige telescoop laten kijken zodat je de sterrenhemel kunt observeren.

pijl Lees meer over The Observatory

 

 

logo_theroost

pijl Open: 7 dagen per week, 24 uur per dag

Brewster en K.K. Slider

Brewster & K.K. Slider

Wanneer je op zoek bent naar een trendy plek om wat te drinken en gezellig bij te kletsen dan moet je zeker naar de locale pub The Roost toe. The Roost wordt gerund door een vogel genaamd Brewster. Hier kun je een lekker kopje koffie drinken die speciaal door Brewster is gemaakt. Vergeet niet om elke zaterdagavond naar The Roost te gaan voor een spectaculair optreden van K.K. Slider. Vanaf 20:00 uur kun je een verzoekplaatje aanvragen. Swingen maar!

pijl Lees meer over café The Roost

 

 

logo_bulletinboard

pijl Beschikbaar: 7 dagen per week, 24 uur per dag

 Bulletinbord Bulletinbord bericht

 Het Bulletin Bord

In je dorpje vindt je het Bulletin Bord in de buurt van The Town Hall. Op dit bord kunnen berichten voor en door je dorpsbewoners geplaatst worden. Dit Bulletin Bord laat ook zien wanneer er belangrijke gebeurtenissen in je dorpje zullen plaats vinden. Elk bericht laat de datum zien wanneer het geplaatst is en laat ook de naam zien van degene die het bericht heeft geplaatst. Zelf kun je ook berichten plaatsen. Dit is vooral leuk als je een ander dorpje bezoekt en een bericht achter laat voor degene bij wie je op bezoek bent.

 

 

Print deze pagina Print deze pagina Blathers Email deze pagina Email deze pagina

Geef een reactie