»» The Main Gate

The Main Gate

 

 pijl In Animal Crossing: Wild World is het mogelijk om via The Main Gate (de Stadspoort) de dorpen van je vrienden te bezoeken. Dus ben je aan een kleine vakantie toe, pak snel je koffers en ga naar The Main Gate. Via een WiFi of DS-to-DS verbinding kun je je eigen dorpje verlaten en een ander dorpje bezoeken om te kijken hoe andere mensen leven. Hieronder kun je lezen wat je precies bij The Main Gate kunt doen en wie toch die twee honden zijn die bij de poort staan. De Stadspoort wordt ook als ingang gebruikt voor andere mensen die jouw dorpje willen bezoeken, ook is het de plek waar gevonden voorwerpen worden verzameld. Het is 24 uur per dag geopend en wordt bewaakt door Booker en Copper.

 

logo_maingate

 
Booker en Copper

pijl Open: 7 dagen per week, 24 uur per dag

 

 

pijl Booker de behulpzame

Booker is degene die aan de linker kant staat bij de Stadspoort. Hij praat zacht en is een beetje verlegen. Hij is vooral verantwoordelijk om de gevonden voorwerpen (lost items) in de gaten te houden en hulp te bieden bij het vervangen van de dorpsvlag. Bij Booker kun je ook terecht om er achter te komen wat er in je dorpje gebeurt en of er speciale gasten in je dorpje aanwezig zijn.

 

pijl Lost Items (gevonden voorwerpen)

De buren in je dorpje zijn zo eerlijk dat ze gevonden voorwerpen bij Booker inleveren zodat de werkelijke eigenaren deze hier kan ophalen. Let wel, Booker houdt niet echt alles bij, dus als je zegt dat een bepaald item van jou is dan mag je het zo meenemen. Het is misschien oneerlijk, maar alles is geoorloofd bij gevonden voorwerpen. Dus check regelmatig, elke dag, of er gevonden voorwerpen zijn, misschien ligt er wel iets wat je nog niet hebt.

maingate_01  maingate_02

 

pijl Vervanderen van de vlag

maingate_03 

De dorpsvlag wappert hoog bij de Stadspoort. Wanneer je het patroon op de vlag niet mooi vindt, dan kun je je eigen ontwerp maken in de winkel van The Able Sisters. Praat met Booker om de vlag te veranderen. Met je eigen ontworpen vlag voelt je dorpje toch meer als je eigen plek.

 

 pijl Copper de poortwachter

Copper is precies het tegen overgestelde van zijn maatje Booker. Copper is echt strikt wat betreft het beschermen van je dorp en het bieden van service. Zijn werkzaamheden hebben meer te maken met het beveiligen van de Stadspoort. Niemand kan je dorpje verlaten of binnenkomen zonder toestemming van Copper. Je kunt er gerust op zijn dat Copper je veilige dorpje beschermt en vrij houdt van al dat tuig wat er tegenwoordig rondloopt.

maingate_04  maingate_05

 

 

pijl Wist je dat…

 leafBij Booker kun je precies navragen of er speciale gasten in je dorpje aanwezig zijn. Als je geluk hebt dan kom je zo’n speciale gast tegen. Dus check dagelijks bij Booker om er zeker van te zijn dat je geen enkele gast mist!

leafMet behulp van je internetverbinding of USB-stick is het mogelijk om dorpjes van je vrienden te bezoeken. Zorg er wel voor dat je elkaars vriendencode hebt, anders kun je niet bij elkaar op bezoek gaan.

 

 

Print deze pagina Print deze pagina Blathers Email deze pagina Email deze pagina

Comments

  1. NINA BARTENS says:

    dank je nee dus

Geef een reactie