Resultaten voor insecten in hout

insecten in hout
 
Ongediertegids Houtaantastende insecten Rentokil Nederland.
Houtaantastende insecten zijn erin geslaagd een verbluffende variëteit aan levensvormen te ontwikkelen en ze kunnen zelfs comfortabel leven in volledig droog hout. Lees hier hoe houtaantastende insecten leven of kijk welke schade houtaantastende insecten kunnen aanrichten en wat u kunt doen om houtworm te bestrijden.
insecten in hout. insecten in hout.
Een aantal schadelijke insecten die regelmatig in hout worden aangetroffen zijn de houtworm, boktor, bonte knaagkever en spinthoutkever. Een paar afbeeldingen van het resultaat van schadelijke insecten in hout Woodcontrol.: houtmeel boorsel door boren van de houtworm; de houtworm is een boorder in droog hout.:
Met haardhout komen beestjes in huis.
Sommige insecten gebruiken het hout alleen als schuilplaats. Zij leven achter de bast of in de oude boorgangen van houtaantasters. Het kan zijn dat zich in deze schuilplaatsen de nestplaatsen bevinden, maar het is ook mogelijk dat dergelijke soorten alleen maar in de bast overwinteren.
Houtaantastende insecten Overzicht van de meest voorkomende in Nederland.
De huisboktor heeft zich gedurende de laatste decennia in ons land ontwikkeld tot één van de schadelijkste houtvernielende insecten. De larven van deze kever, die meerdere jaren 3-15 in het hout leven, tasten vooral het hout naaldhout van schuren en huizen aan, in het bijzonder het dakbeschot en de dikke steunbalken van de daken.
Houtaantastende insecten Info Bestrijding Anticimex.
Houtaantastende insecten in uw gebouw of huis kunnen heel wat schade aanrichten. Herken de eerste tekenen van deze insecten en voorkom een grote plaag. Houtinsecten in uw gebouw of huis kunnen voor heel wat schade zorgen. De insecten voeden zich met de cellulose in het hout en verpulveren zo de houten constructie.
Houtaantastende insecten Van Lierop.
De bonte knaagkever wordt ongeveer 6 tot 8 millimeter lang, de kleur. De spinthoutkever, ook wel parketkever genoemd, komt voor in gezaagd hout maar ook in tot producten verwerkt hout, bekende voorbeelden zijn meubilair en parketvloeren. Ook triplex en multiplex kunnen worden aangetast.
Hout Insecten Van Meijel.
Vermoedt u aantasting door houtborende insecten? VRAAG EEN GRATIS INSPECTIE AAN! In dit specialisme mogen we ons marktleider noemen. Het bestrijden van houtworm, boktor en spinthoutkever is van groot belang voor het behoud van de waarde van uw woning of pand.

Contacteer ons