Op zoek naar roxasect tegen kruipende insecten en wespen?

roxasect tegen kruipende insecten en wespen
 
Roxasect Spuitbus tegen kruipende insecten-wespen Tuinartikelen kopen? BESLIST.nl Grootste assortiment.
Roxasect Spray tegen Vliegende insecten 400 ml. Vapona Kruipende insecten en wespen spray 400 ml. Vapona Kruipende Insecten en Wespenspray is zeer geschikt voor het snel en effectief bestrijden van kruipende insecten zoals mieren, zilvervisjes, vlooien en kakkerlakken. Dit middel is speciaal ontwikkeld voor een pleksgewijze behandeling binnenshuis.
Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen producten Roxasect.
Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen. Snel en effectief. Langdurige werking; 4 tot 6 weken. Tegen kakkerlakken, mieren en wespen. De werkzame stoffen zijn permethrin en tetramethrin. De spuitbus is op twee manieren te gebruiken: met een slangetje voor doelgerichte bestrijding of met de spuitdop voor grotere oppervlaktes. Bij vlooienlarven en kakkerlakken: eerst de te behandelen plek grondig stofzuigen. Richt het slangetje op de te behandelen plaatsen tussen naden en kieren en breng een hoeveelheid aan tot deze plaatsen zichtbaar vochtig zijn. Spuit daarna op een afstand van 20 cm zonder slangetje gelijkmatig met een zwaaiende beweging over het te behandelen oppervlak. Bij wespen: spuit vooral de nestingangen en het binnenste van het nest langdurig in. Het beste is dit s avonds te doen, als de wespen zich in het nest bevinden. Buy me now. Roxasect Spuitbus tegen Vlooien.
Roxasect Spray Kruipende Insecten En Wespen 400ml Vanaf 6.66 400ml Drogisterij.net.
Roxasect Spray Kruipende Insecten En Wespen. Ben jij helemaal klaar met die ongedierte in je huis? Met Roxasect pak je deze kleine beestjes effectief aan. Toepassing: tegen kruipende insecten zoals kakkerlakken en vlooien en wespen. Samenstelling: Werkzame stoffen: Permethrin 025%, en Tetramethrin 005%.
Roxasect Spuitbus tegen kruipende insecten-wespen 400ml BESLIST.nl Het grootste online winkelcentrum.
Voordelen Snel en effectief Langdurige werking; 4 tot 6 wekenToepassingTegen kakkerlakken, mieren en wespenSamenstellingDe werkzame stoffen zijn permethrin en tetramethrin. Roxasect Spray Kruipende Insecten En Wespen 400ml. Roxasect Spray Kruipende Insecten En Wespen kleiner dan STRONG groter dan Toepassing: kleiner dan /STRONG groter dan tegen kruipende insecten zoals kakkerlakken en vlooien en wespen.
Kruidvat Insectenspray tegen Kruipende Insecten en Wespen Kruidvat.
Jungle Formula Strong Original Spray. Kruidvat Insectenspray tegen Zilvervisjes. Roxasect Zilvervisjes Spray. Care Plus Anti-Insect Natural Spray. After Bite Classic. Kruidvat Insectenspray tegen Kruipende Insecten en Wespen. STEL JE VRAAG. En wij zoeken een passend antwoord. Vul je vraag in.
Roxasect Spray Tegen Kruipende Insecten en Wespen.
Roxasect Spray tegen kruipende insecten en wespen is een snelle en effectieve spray met een langdurige werking van 4 tot 6 weken. De spuitbus is voorzien van een slangetje aan de spuitdop en is daardoor uiterst geschikt voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden.
Roxasect Tegen Kruipende Insecten en Wespen Mierenspray en spuitbussen Beestjes-weg.nl. Snel zelf ongedierte bestrijden. Bestel nu een tegen middel.
Roxasect Tegen Kruipende Insecten en Wespen. Vorige Artikel 4 van 7 Volgende. 7, 99 inclusief 21% BTW. Voorraad 4 stuks. Voeg toe aan winkelwagen. Gebruiksaanwijzing: Roxasect Spuitbus Kruipende Insecten en Wespen is bestemd voor bespuiting van kieren, nadenen andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden.
Roxasect Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen D.I.O.
Roxasect Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen. Kruipend insecten Wespen. Roxasect Spuitbus tegen Kruipende Insecten en Wespen. Roxasect Spuitbus Tegen Kruipende Insect. Gratis afhalen in onze winkels. Gratis thuisbezorgd vanaf 30. Op werkdagen voor 2000: uur besteld, morgen in huis.

Contacteer ons