Resultaten voor insecten in de tuin

insecten in de tuin
 
Algemene tips voor insecten in je tuin Natuurpunt.
Home Natuurinfo Maak van je tuin een natuurgebied Help de dieren in je tuin Insecten Algemene tips voor insecten in je tuin. Algemene tips voor insecten in je tuin. We hebben bloemen in onze tuin voor eigen plezier, maar met hun geuren en kleuren lokken ze insecten.
Dieren vooral insecten in de tuin. dieren.
Macro's' Macroshots Insecten en aanverwante dieren. Insectenfoto's' van Petra Tenge. De Microcosmos van sloot en plas. Kleinere dieren in vijvers, sloten en plassen van Gerard Visser. Insecten in de ivn-tuin in Diemen en elders Alle beestjes in de tuin van Jikke Veltman.
bijen, vlinders en insecten in de tuin Algemene informatie Tuincentrum groenRijk de Heikant te Veldhoven.
bijen, vlinders en insecten in de tuin. Bijen, Vlinders en insecten in de tuin. De tuin is een verlengstuk van je huis en de tuin is een deel van de natuur. Zo kunnen er onverwachts bijen, vlinders, insecten en/of vogels in de tuin terecht komen.
Zeven nuttige insecten voor de tuin MergenMetz.
GardenOrganic noemt op haar website zeven belangrijke nuttige insecten voor de moestuinier. Ja, natuurlijk het lieveheersbeestje, die kennen we allemaal. Maar wat dacht u van zweefvliegen, sluipwespen, loopkevers en gaasvliegen. Kent u ze allemaal? En weet u wat ze voor een gezonde tuin betekenen? Zweefvlieg GFDL 1.2 Wiki Commons. Die komen in vele soorten voor, maar deze, op de foto, lijken op wespen omdat ze geel-zwart zijn gekleurd.
Insecten, kevers in de tuin.
De larven, de pop, de uitgekomen pop en de volwassen kever. Deze kevers heb ik gefotografeerd op boerenwormkruid, Tanacetum vulgare een wilde plant die we bewust op enkele plaatsen in onze tuin hebben staan. Cassida stigmatica, larve. Cassida stigmatica, pop. Cassida stigmatica, pophuid. Cassida stigmatica, imago. Als het heel warm is in de zon, komen de zandroofkevers ook zandloopkevers genoemd Cicindela hybrida op het gele zand van de zaksloot naar insecten zoeken.
Nuttige insecten en dieren MilieuCentraal.
Nuttige insecten en dieren. Vogels, vlinders, bijen, egeltjes of salamanders je kunt nuttige insecten en dieren naar jouw tuin lokken door ze voedselrijke planten en goede schuilmogelijkheden te bieden. Niet elk insect is waarschijnlijk even welkom in je tuin, maar sommige beestjes maken het buitenleven juist aantrekkelijker. Wil je een tuin waarin dieren en nuttige insecten zich thuis voelen? Houd daar dan rekening mee bij de inrichting.
Hoe bestrijd je insecten in de tuin? Hortipoint.
Hoe bestrijd je insecten in de tuin? 2 augustus 2017. Een op de vijf Nederlanders grijpt naar chemische middelen om klein ongedierte te bestrijden, zo blijkt uit onderzoek van Milieu Centraal. De milieuorganisatie geeft een aantal tips hoe je insecten op een andere manier kunt aanpakken.
Deze insecten zie je de komende maanden in je tuin RTV Noord.
Deze insecten zie je de komende maanden in je tuin. Foto: Flickr/Webted Creative Commons. Het kwik stijgt en dat is goed nieuws voor zonaanbidders en terrasliefhebbers. Ook insecten laten zich graag zien als de zon schijnt. Dat kan knap irritant zijn, maar de beestjes zijn belangrijker dan menigeen denkt.
Insecten zijn belangrijk voor de tuin.
Insecten zijn belangrijk voor de tuin. Behalve schadelijke insecten die de tuin belagen, zijn er ook die onmisbaar zijn voor een tuin vol bloemen en vruchten. Het belang van bijen in het voortbestaan van bloemen, planten en allerlei andere gewassen is groot.
De Vlinderstichting Tips voor een vlindervriendelijke tuin.
Daarmee doodt je niet alleen vlinders en rupsen, maar ook allerlei andere nuttige dieren zoals lieveheersbeestjes en bijen. Hoewel het een uitdaging is zoveel mogelijk nectarplanten in de tuin te zetten, is ook wintergroen belangrijk. Deze leveren misschien geen voedsel, maar bieden wel de broodnodige beschutting voor insecten, egels en vogels.

Contacteer ons