Op zoek naar kruipende insecten in huis?

kruipende insecten in huis
 
Heb je last van zilvervisjes of papiervisjes? MilieuCentraal.
Kenmerkend voor de kruipende insecten zijn drie staartachtige draden en twee lange antennes. Ook zijn de beestjes allebei actief in het donker. Als je s avonds plotseling het licht aandoet, kun je ze als een klein slangetje zien wegschieten. Zilvervisjes houden van een warme en vochtige omgeving. Papiervisjes kunnen ook in een iets drogere omgeving overleven. Je maakt het de beestjes moeilijk door je huis goed te ventileren: daarmee zorg je dat het huis niet te vochtig wordt.
Kruipende insecten Overzicht van de meest voorkomende in Nederland.
Kruipende insecten OBM_Admin 2017-03-09T1430000000.: Overzicht kruipende insecten. Klik op één van de onderstaande insecten voor meer informatie. 06 12 99 90 25. Informatie niet gevonden? Neem contact met ons op. Kleur is roodbruin, na maaltijd donkerrood. Het lijf heeft een ovale vorm en bovenkant is plat. Het vrouwtje is ongeveer 5 tot 10 mm groot, het mannetje is iets kleiner. Het vrouwtje legt langwerpige eitjes, meestal langs wanden. De duur van ei tot volwassen dier duurt ongeveer 2 maanden. Het vrouwtje legt ongeveer 180 eitjes in haar levens periode.
Anticimex Chat.
Kruipende insecten.
Kruipende insecten Meldpunt Ongedierte.
Home / Ongedierte in huis / Kruipende insecten. Kruipende insecten herkennen. Hieronder vindt u eerst het rijtje met kruipende insecten die over het algemeen direct herkend worden. Daarna komen de veelal onherkenbare insecten aan bod die regelmatig in huis aangetroffen worden.
Andere kruipende insecten Informatie en oplossingen Rentokil.
Andere kruipende insecten. Het is nooit fijn uw huis of bedrijfspand te moeten delen met één van de duizend soorten insecten die in dit land voorkomen. Kruipende insecten kunnen niet alleen ziekten overbrengen, ze kunnen ook uw bezittingen beschadigen, om nog maar te zwijgen over de angst die ze veel mensen aanjagen; de angst voor enge kruipers!
Kruipende insecten Info Bestrijding Anticimex.
De aanwezigheid van kruipende insecten in uw bedrijf of huis is erg vervelend. Ze geven een onhygienisch gevoel en kunnen heel wat overlast veroorzaken zoals schade aan uw voorraden en verstoringen van een productieproces. Bovendien kunnen kruipende insecten uzelf, gasten of medewerkers besmetten door water of voeding te besmetten met hun uitwerpselen, eitjes of vellen.
Bestrijding pissebedden, springstaarten, mijten en meer.
In de vakliteratuur over insecten wordt bij oorwormen geen enkel geval vermeld van oorkruipen, zoals de volksmond verhaalt. Het kan voor de niet-ingewijde enigszins griezelig aandoen een tamelijk groot zwartbruin beest met een tongvormig orgaan aan het achterlijf tussen het wasgoed aan de waslijn of ergens in huis te vinden.

Contacteer ons