Resultaten voor nintendo wifi

nintendo wifi
 
Nintendo Wi-Fi Connection Wikipedia.
Via een hotspot, een eigen draadloze internetverbinding of een wifi USB stick konden de Nintendo spelcomputers zich aanmelden op dit netwerk. Het begon ermee dat een WFC voor de Nintendo DS werd gemaakt om online te spelen. Deze WFC werd daarna bij meerdere spelcomputers van Nintendo gebruikt.
Stopzetting van de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst Wii Service en info Nintendo.
Dit heeft geen invloed op spellen voor de Wii U en de Nintendo 3DS. De onlinefuncties van Wii-spellen die je speelt in de Wii-stand op de Wii U, evenals van Nintendo DS-spellen die je speelt op systemen uit de Nintendo 3DS-familie, zijn echter niet beschikbaar.
Nintendo Wi-Fi Connection Wii Nintendo.
Wat is de Nintendo Wi-Fi Connection? De Nintendo Wi-Fi Connection soms afgekort tot Nintendo WFC is een gratis service van Nintendo, waarmee je tegen andere Nintendo-fans kunt spelen via het internet. Gemakkelijk je hebt er geen speciale kennis voor nodig.
Verbinding maken via de Nintendo Wi-Fi USB Connector Nintendo 2DS en Nintendo 3DS Service en info Nintendo.
Van toepassing op: New Nintendo 2DS XL, New Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS XL, Nintendo 2DS, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL. Als je de Nintendo Wi-Fi USB Connector hebt aangesloten op de USB-poort van een computer met een breedband internetverbinding, is de computer als Access Point te gebruiken.
Stopzetting van de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst Nintendo DSi XL Service en info Nintendo.
Stopzetting van de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst. Van toepassing op: Nintendo DSi, Nintendo DSi XL. Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar.
Nintendo Wi-Fi Connection Wikipedia.
On May 20, 2014, 10.30 PM EST Nintendo had ended the Nintendo Wi-Fi Connection service WFC for all games, except for Nintendo Wi-Fi Connection pay and play branded games, Nintendo DSi Shop services which were terminated on March 31, 2017, and Nintendo Wii Shop Channel services.

Contacteer ons