Resultaten voor houtaantastende insecten

houtaantastende insecten
 
Ongediertegids Houtaantastende insecten Rentokil Nederland.
Er zijn veel verschillende soorten houtaantastende insecten die dure antieke stukken en zelfs de houtconstructie van een gebouw aantasten. Houtaantastende insecten zijn erin geslaagd een verbluffende variƫteit aan levensvormen te ontwikkelen en ze kunnen zelfs comfortabel leven in volledig droog hout.
Bonte knaagkever Conserveert Herstelt hout Verdrijft vocht.
De larven eten namelijk alleen hout dat is aangetast door bepaalde soorten schimmels, die niet groeien onder droge omstandigheden. De bonte knaagkever is met name een plaag in vochtige gebouwen, de schimmel verergert tevens de aantasting. Vragen over houtaantastende insecten?
Houtwormkever Conserveert Herstelt hout Verdrijft vocht.
Pas als de larven zijn ontwikkeld en verpopt in het hout komt de kever enige tijd later tevoorschijn door eerst het boorsel uit de gang te schuiven en vervolgens uit te vliegen. De uitvliegopening is 1 tot 2 millimeter en is hieraan te herkennen. Alle andere bekendere kevers hebben uitvliegopeningen van minstens 2 millimeter. Vragen over houtaantastende insecten?
Houtaantastende insecten Info Bestrijding Anticimex.
Heeft u last van kevers in uw houtstructuur? Houtaantastende insecten in uw gebouw of huis kunnen heel wat schade aanrichten. Herken de eerste tekenen van deze insecten en voorkom een grote plaag. Problemen met houtaantastende insecten? Wij helpen u met de bestrijding.
Houtaantastende insecten Nederland.
Houtaantastende insecten kunnen enorme schade aanrichten. Houtworm, boktor, spinthoutkever, bonte knaagkever, heipaalkever en vele andere specifieke houtaantasters bedreigen de kwaliteit en de waarde van uw kostbare bezittingen. EWS kan voor u het hout begassen. EWS maakt gebruik van het gas Sulfuryldifluoride SO2f2, in plaats van vloeibare bestrijdingsmiddelen.
Houtaantastende insecten Overzicht van de meest voorkomende in Nederland.
Aangebrachte verf, beits of waslagen dienen daarom eerst met een krabber, schuurmachine of staalborstel te worden verwijderd. Middelen op basis van permethrin zijn effectief voor de bestrijding van houtaantastende insecten en weinig giftig voor zoogdieren. De behandeling kan afhankelijk van de aantasting op twee manieren.
Houtaantastende insecten Innozaam.
Wet en regelgeving. Houtaantastende insecten zijn grofweg te verdelen in twee groepen.: Hout wat verwerkt is in panden, kan door hun larven ernstig beschadigd worden. De meest voorkomende drooghoutboorders in onze panden zijn de gewone houtworm, de grote houtworm en de boktor.

Contacteer ons