Op zoek naar insecten verdelger?

insecten verdelger
 
Lokale ongediertebestrijding in uw regio Rentokil Pest Control.
Met onze 285 medewerkers verspreid over Nederland is er altijd een ongediertebestrijder bij u in de buurt. Wij zijn uw partner voor de preventie, detectie en bestrijding van ongedierte zoals muizen en ratten en insecten zoals bedwantsen, vliegen, zilvervisjes en houtworm.
Insecten bestrijden.
Hier vind u alle producten om zelf insecten te bestrijden. Links in het navigatievenster kunt u kiezen uit het insect waar u last van heeft om te kijken welke producten er zijn om deze insecten te bestrijden. Tonen als: Lijst Foto-tabel.
Insectenverdelger GRATIS verzending Horeca world.
Het grote voordeel van een insectenverdelger is dat er geen chemicaliƫn te pas komen zo hoeft u niet bang te zijn dat etenswaren vergiftigd worden. De meeste modellen insectenverdelgers zijn voorzien van een handige opvangbak zodat u gemakkelijk de doden insecten kunt verwijderen.
Insectenverdelger, Bestrijdingsmiddelen, GevelreinigingsmiddelenDe Ongedierte Bestrijder.
Wij leveren ze uitsluitend met kleefborden; deze zijn efficiƫnter dan de hoogspanningsroosters. De kleefborden zijn discreet zwart, behandeld met lokstof en voorzien van een telrooster voor een accurate telling van de insecten. Een superdiepe opvangbak verhindert het wegstuiven van de dode insecten.
Insectenverdelger / Insectenbestrijding Bestrijden van insecten.
Bayer Natria Duoflor bladluis concentraat 250ml. Bayer Natria Duoflor bladluis spray 1L. Bayer vliegen en muggenspray 400ml. Bayer Natria Pyrethrum vloeibaar 30ml. Bayer Natria Pyrethrum spray 400ml. BSI multi stop pro. BSI multi stop interior. BSI insecten Lijmplaten. Bayer Decis concentraat.
Insectenverdelger Elektrisch Insectenverdelger, Type: Elektrisch, Lamp: 230 Volt 2 x 10 Watt, Spanning rooster: 2100-2400V, Afmetingen: 485, x 95, x 275, cm, Bereik: 80 m.
Maak het onderste bakje los om de dode insecten te verwijderen. Ingangsspanning: 230 VAC 50 Hz. Spanning rooster: 2100 2400 V. Bereik: 80 m. Lamp: UV-A lamp 2 x 10 W. Afmetingen: 482 x 92 x 275 mm. Gewicht: 2.83 kg.
UV-buis LR315ST-10 Conrad.nl.
Deze cookies worden geplaatst door Conrad en onze partners. Dit doen we om de website goed te laten functioneren, gebruikersvriendelijker en persoonlijker te maken, prestaties van advertenties te bepalen en om u ook buiten deze website relevante aanbiedingen te doen.
2-in-1 insectenverdelger en lamp op zonne-energie shopndrop.nl.
Toon in vergelijking Uw review toevoegen. Met deze Lamp heeft u een perfecte combinatie van een uitstekende solarlamp die ook nog eens insecten verdelgt! Solar 44x14cm guard'n' care. Verdelgt automatisch vliegende insecten: muggen, motten, beestjes, vliegen, bijen, wespen, steekmuggen, enz.
INSECTEN VERDELGER.
Insecten verdelger 368G 1x32W. INSECTENVERDELGER De apparaten zijn vervaardigd uit slagvast, kunststof materiaal dat voor perfect. INSECTENVERDELGER De apparaten zijn vervaardigd uit slagvast, kunststof materiaal dat voor perfect. INSECTENVERDELGER De apparaten zijn vervaardigd uit slagvast, kunststof materiaal dat voor perfect.
Elektrische insectenverdelger 2 x 6w 25.95 Perel Tuin en Terras TS24.nl.
De vliegenlamp heeft een bereik van 30m2 en bestrijd op een praktische en effectieve manier alle vliegende insecten. Dit model is enkel geschikt voor gebruik binnenshuis. Het licht dat wordt uitgestraald door de 2 ultraviolet lampen trekt insecten naar de vliegenlamp toe.

Contacteer ons